miercuri, 17 noiembrie 2010

Noutati

Bine v-am regasit, dupa o perioada scurta de absenta. Sa va spun de ce.
Tot butonand si cautand pe intenet, am descoperit la Smart Bijou (http://smart-bijou.com/) un workshop de confectionat bijuterii care mi-a atras atentia. M-am inscris si m-am dus la prima parte a workshop-ului care s-a desfasurat weekendul trecut.
M-am simtit foarte bine; am intalnit oameni minunati, creativi si cu chef de margelit, am invatat foarte multe tehnici de confectionare a bijuteriilor, am creat o multime de bijuterii cu care m-am mandrit acasa (si nu numai).
Daca pana acum am creat diverse modele ghidandu-ma din carti, reviste sau internet, acum stiu tehnicile de baza si multe alte tehnici noi, materialele (pentru ca niciodata nu stiam ce materiale imi sunt necesare). Plus ca atmosfera de lucru a fost foarte placuta, explicatiile si instructiunile concise si am gasit raspuns la foarte multe din intrebarile pe care le aveam.
Voi merge si wk urmator si sper sa fie la fel de interesant.
Fiind novice in arta confectionarii bijuteriilor, cred ca a meritat sa particip la acest workshop, care m-a determinat sa ma apuc si eu serios de bijuterii.
Daca va place si vreti sa invatati sa confectionati bijuterii, va recomand sa participati si voi la urmatoarele cursuri organizate de Smart Bijou.
Si ca sa va faceti o idee despre cum a fost, puteti sa va uitati la pozele de la workshop, pe care le gasiti pe site-ul: www.smart-bijou.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu